Vacature

Makelaar RMT, K-RMT of A-RMT

Saen en Kee Garantiemakelaars zijn sinds 1995 een gevestigde naam in de Zaanstreek en hebben dezelfde ambitie: vastgoed en mensen verbinden! Wij houden ons bezig met zowel aan- als verkoopbegeleiding, taxaties, nieuwbouw, huur en verhuur. Als Garantiemakelaar staat kwaliteit van onze dienstverlening en service aan onze opdrachtgevers op nummer één. Onze kantoren in Koog aan de Zaan en Krommenie zijn naast Garantiemakelaar ook lid van de NVM en MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam) en onze makelaars zijn ingeschreven in het NRVT.

Voor onze 3e vestiging in de Watertoren van Assendelft zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Register Makelaar Taxateur (RMT), Kandidaat-Makelaar (K-RMT) of Assistent-Makelaar (A-RMT).

Functie-eisen:

- Werkervaring in de makelaardij;
- Goede communicatieve eigenschappen in woord en schrift;
- HBO denk- en werkniveau;
- Klantvriendelijk en representatief;
- Loyaal en collegiaal;
- Kennis van de nieuwe media;
- Kennis van Realworks.

Wij bieden een gevarieerde en veelzijdige fulltime functie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, in een hecht team met korte lijnen en in een dynamische branche. Marktconforme arbeidsvoorwaarden en stimulatie tot verdere ontwikkeling en zelfstandigheid.

Heb je belangstelling?
Mail dan jouw sollicitatie met CV en recente pasfoto naar de heer H.H. de Groot, h.degroot@saenmakelaars.nl.