Dit hebben onze klanten ervaren...

Irene Moone
9

Alles werd heel duidelijk uitgelegd en we zijn heel netjes geholpen en te woord gestaan. En alles word echt heel netjes geregeld.

Jaap Verhagen
8

Vriendelijke en professionele benadering. Staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Vitor Fernandes
10

alles perfect, zeer professionel en veiendlijk. Nu moet alleen die huis verkopen :)

Anoniem
8

Ik heb het contact met het makelaars kantoor als zeer positief ervaren. Ik vind de prijs die je betaald voor het verkopen van je huis erg hoog (dit is zo bij alle makelaars dus daar kan de huidige makelaar niets aan doen)

van Lit
9

heel goed gevoel over deze makelaar

Jan de Ruiter
8

Iets meer afstemming over de voortgang en procedures. verder prima

Erna van Amsterdam
10

We worden heel fijn geholpen en op de hoogte gehouden van de stand van zaken . Waar we erg blij mee zijn is het persoonlijke contact met zowel de Makelaar als de mensen van het kantoor. We ervaren dit als een fijne samenwerking met SaenMakelaars .

Theo
9

We zijn nog in het beginstadium van de verkoop maar tot nu toe loopt het contact zeer plezierig

Ellen Muller
9

Professionele aanpak met de juiste begeleiding en verwacht resultaat richting verkoper ( s )

Frans Stronkman
8

Snelle service en goed contact.

Anoniem
9

Prettige en professionele benadering. Veel zaken worden benoemd en handeld waar ik nooit aan gedacht zou hebben. Zeer goede fotoreportage. Goede prijs gekregen onze woning. Alleen jammer dat we pas de dag na het verlopen van de biedingstermijn te horen kregen dat er inderdaad geboden was.

Ruud Hoep
8

Snelle en professionele handelwijze

Carla van Bilderbeek
10

We zijn zeer tevreden over hoe het allemaal geregeld is en hebben vertrouwen in de afhandeling!

Nati Pallas
9

Goede communicatie en heldere afspraken

Miranda ten Hoope
9

Super fijne en snelle samenwerking!

Erna Oudejans
8

De kennis, presentatie en uitleg over het proces zijn voor mij bepalend geweest

Paul Bevers
9

serieuze aanpak. Diverse manieren van verkoop goed uitgelegd. Goede map met informatie achtergelaten.

Heleen van der Made
8

Fijne samenwerking met alle personen. Je wordt herkend als je binnenkomt dat geeft een gevoel dat je geen nummer bent. Snelle antwoorden op vragen en afspraken zijn snel gemaakt ondanks de drukke huizenmarkt van dit moment.

Beltran van der Biezen
8

klantvriendelijk en aardig en meewerkend voor vragen

Marloes Bloem
8

Makkelijk in contact, geduldig en professioneel.

Jelle Doornbos
9

Leuk en persoonlijk contact! Bereikbaarheid en betrokkenheid is prima, en onder goede voorwaarden. Enige punt van verbetering is dat de feedback/begeleiding in het opstarttraject iets beter kan: wanneer gebeurt wat precies. Hier was wat miscommunicatie over, maar dat werd snel en naar tevredenheid opgelost. Prima!

Ronald van de Velde
10

Uitstraling en proffessionaliteit

Hooijschuur
9

Goede professionele mensen. Ook het ingehuurde werk voor de vervaardiging van de presentatie is van heel goede kwaliteit.

Fred Toorenburgh
9

De informatie was goed en duidelijk. Er werd ons hulp en advies aangeboden want een huis verkopen en kopen doe je niet elke dag.

Anoniem
8

De begeleiding van de verkoop van onze woning was duidelijk en degelijk, maar zeker ook vriendelijk en persoonlijk.

André Ritzinger
8

De woning werd snel verkocht voor een goede prijs. De bereikbaarheid van Saen Makelaars was uitstekend. De tijdsduur tussen de verkoopopdracht en het daadwerkelijk te koop zetten van de woning vond ik wel wat lang, maar dat leverde verder geen nadelen op.

Piet van der Laan
8

Ondanks de omvang het kantoor( meerder locaties) zijn de lijntjes kort en heb je vaste contactpersonen. Er wordt snel op vragen gereageerd wat het contact wel zo prettig maakt.

Petra Bruning
10

Betrokken laagdrempelig en vakkundig

Dave Veerman
10

Goede partij, met plezierige en professionele mensen. Ook de inhurende partijen met wie zij samenwerken voor de presentatie zijn van erg goede kwaliteit.

Annette van der Veer
8

Na een prettig intake gesprek een duidelijke uitleg gehad en binnen enkele dagen was alles geregeld! klant contact is snel, duidelijk en vriendelijk. Erg tevreden!

Wim Stoter
10

Duidelijke informatie en vertrouwenwekkend gesprek.

Menno van Dijk
9

Een prettig contact, meedenken in onze plannen en een flexibele houding vind ik belangrijke aspecten die voor mij de keuze voor mijn makelaar bepalen.

Claudia Broertjes
9

Mijn beoordeling is gebaseerd op mijn ervaring bij deze makelaar, iedereen is zeer professioneel en weet van aanpakken! Met de korte vragenlijst had ik bij meerdere vragen ook graag de optie gehad; alle antwoorden zijn van toepassing ;) Dit is uiteraard het begin want mijn woning staat per vandaag op Funda maar ik heb er alle vertrouwen in dat mijn woning bij Saen Garantie Makelaars in goede handen is betreft alles wat bij een verkoop komt kijken!

Hans Koelma
9

Er moet een klik zijn met de makelaar waarmee een afspraak was gemaakt. Nou die was er vanaf het eerste moment.

Hans Koelma
9

Er moet een klik zijn met de makelaar waarmee een afspraak was gemaakt, die was er vanaf het eerste moment.

Anoniem
9

Goed contact met de makelaar, deskundig, duidelijk en vlot in onderhandeling. Ben zeer tevreden en zou zeker een aanbeveling doen naar mensen in mijn omgeving.

Kevin Truijens
10

Zeer fijne en snelle afhandeling van de alle zaken die nodig waren om ons huis in de verkoop te zetten.

Johan Morianner
8

vriendelijk personeel (telefonisch en bij intake) Mooie presentatie.

Anoniem
8

Ik heb het contact met het makelaars kantoor als zeer positief ervaren. Ik vind de prijs die je betaald voor het verkopen van je huis erg hoog (dit is zo bij alle makelaars dus daar kan de huidige makelaar niets aan doen)

Ahmet Basan
8

Ik vind Saen Makelaars een top makelaar omdat ze professioneel werken. Communiceren en doen van zaken zijn erg goed. Ze geven een goede verkoop garantie om je huis te kunnen verkopen. Het is een makelaar dat zeker aan te raden is.

Cees Dekker
8

Vakkundig en meedenkend ,iets meer snelheid in de voorbereiding verder prima

Ronald Steketee
8

betreft beoordeling in aanloopfase tot verkoop

Anoniem
10

Fantastisch geholpen door Danitsja, contact is erg soepel en snel verlopen! Zeer meedenkend en informatief en zit bovenop de zaken! Fantastische makelaar, zeker een aanrader!

Jantine Hos
7

prettige open houding van de makelaar

Joke Thepass
8

Prima!!!!

Anoniem
8

Goed contact, goed mee denken. Ook na de verkoop van de woning. Ze wisten onze wensen voor een nieuwe woning. Daar hebben ze meteen goed op ingespeeld.

Kees Kok
8

Wij zijn net gestart met de verkoop . Echter tot dit moment hebben wij geen klachten over de makelaar.

Anoniem
9

Ik ben al een aantal jaren bezig en heb een aantal keren gewisseld van makelaar. Totdat Thijs van Saen over de vloer kwam. Hij gaf me een aantal zeer waardevolle tips. En Danitsja heeft alles verder geweldig afgehandeld. Complimenten!

Anoniem
8

Fijne en duidelijke communicatie. Veel bezichtigingen met altijd een snelle terugkoppeling. Blij met onze keuze voor deze makelaar.

Anoniem
8

Professionele dienstverlening! Het contact tussen hen en mij verliep goed, kan niet anders zeggen dat het een top makelaar is.

Terug
Recent bekeken