Dit hebben onze klanten ervaren...

Kees Brink
9

Wij zijn tot nu toe zeer tevreden.

Cas Staats
9

Goed advies gekregen over de vraagprijs en de vervolg stappen .

Dhr. Jeroen de Groot
10

Binnen een week was mijn appartement verkocht voor hogere prijs dan ik had verwacht. Ik kan niets anders zeggen dan dat Danitsja uitstekend werk geleverd heeft! En de rest van het team is net zo goed! Dank jullie wel!

Sandra Brenkman
9

Wij werden snel op de hoogte gebracht van ontwikkelingen. Zeer vriendelijk personeel.

Dick Willemse
10

We zitten nu midden in het verkoopproces en hebben tot nu toe alleen maar fijne en professionele ervaringen met Saen makelaars.

Dhr. David Jansen
8

Prima contact en open en transparant. Belden altijd netjes en optijs om zaken te regelen. Geen onverwachte kosten en duidelijke strategie.

Dhr. Bus
9

Het contact liep heel soepel, is namelijk mijn buurman. Dus alles ging op rolletjes. Hij heeft alles goed afgehandeld.

Anoniem
10

Saen makelaars heeft ons 15 jaar geleden dit huis te kopen. Die ervaring is blijven hangen en er was weinig twijfel wie ons huis mocht verkopen. De service is echt top en ze hebben geleverd.

Dennis Schaper
9

Vanaf het eerste moment liep alles soepel en snel. Zeer tevreden. Had een 10 geweest als de dagen van bezichtigen in overleg waren geweest.

Lidy van de Ree
8

Gaf direct een vertrouwd en persoonlijk goed gevoel. Het is nog niet verkocht dus de gehele beoordeling komt nog..

Jeroen de Groot
9

Door het gehele proces heen ben ik super goed geholpen en geadviseerd. Danitsja reageert altijd heel snel op vragen en ook op kantoor ben ik altijd goed geholpen!

Andrea Buwalda
7

Zoals aangegeven kan de tekst beter. Ook de kennis van de makelaar omtrent de kenmerken van het huis is niet optimaal.

Sonja Hakvoort
8

de presentatie is onberispelijk , alleen de communicatie zou beter kunnen.

Vincent van Vugt
8

ik ben zeker tevreden,kleine verbetering kan er worden gemaakt door het diorama makkelijker te maken. ik heb mijn verhaal geschreven maar krijg dit niet gedeeld via sociaal media. uiteraard zal dat aan mijn kwaliteiten liggen maar het lukt mij niet en mijn dochter ook niet. heb wel contact gehad met marjolein van moving digital,keurig geantwoord en uitleg gehad maar toch nog niet gelukt. ik denk dat dit makkelijker moet kunnen. vr groet vincent

Jan Hakvoort
8

de presentatie is helemaal goed, ik kan niet anders zeggen

Anoniem
9

Fijne samenwerking en prima begeleiding (was kort, door snelle verkoop). Goed bereikbaar, snelle terugkoppeling op vragen.

Mevr. Pielkenrood
9

We zijn zeer tevreden over het verloop van de verkoop van ons huis. Heel goed gedaan team van Saenmakelaars.

Anoniem
8

wij waren heel erg blij met onze makelaar en we hadden niet verwacht dat het zo snel gegaan is super

Anoniem
10

Vanaf het eerste contact was men alert. Ik kreeg direct feedback op mijn vragen en direct een overzicht van de kosten en wat men ervoor deed. Goede gesprekken over de verkoop en de prijsstelling. Begeleiding tijdens het gehele traject tot en met de verkoop. Een aanrader. Hartelijk dank voor alles. Ik ben blij met hoe het gelopen is.

Anoniem
9

Danitsja was een hele fijne makelaar. Je kan elke vraag die je hebt gewoon stellen en ze is eerlijk.

Anoniem
9

Het eerste vrijblijvende gesprek met Hans was al goed voorbereid. Papieren over de buurt en papieren over de woning zaten al keurig in een map. We zijn uiteindelijk keurig geholpen door Danitsja. Tijdens het verkoopproces werden we regelmatig gevraagd en ongevraagd op de hoogte gehouden. Dat is fijn. Danitsja kwam ook langs twrwijl de fotograaf bezig was. Dat vonden wij netjes, want zo konden we direct wat zaken bespreken. Verder konden we kiezen tussen een percentage of een vooraf vastgestelde prijs. Al met al: vooraf een goed gevoel en zij hebben dat vertrouwen niet geschaad! Tineke en Danny

Hans Duisdecker
8

Over het gehele proces zijn we erg tevreden.

Martijn Seip
8

goed

S Freeke
10

Geen op of aanmerkingen, het is een geweldig meedenkende en actieve makelaar, die ongevraagd een stap extra doet!

René Sieverts
7

Goed advies en flexibel.

Sylvia Brou-de Graaf
10

Wij zijn heel blij met onze makelaar Danitsja, zij is snel, professioneel, duidelijk en goed bereikbaar. Ook haar collega's zijn erg hulpvaardig en vriendelijk.

Paul van Wegen
8

Eerste contact via internet, daarna telefonisch en de informatie na het telefoongesprek gaven mij direct een goed gevoel. Ik wist direct waar ik aan toe was. Gaf een goede indicatie en was voor mij ook de reden om met jullie in zee te gaan. De vervolggesprekken bevestigde mijn indruk. Ik ben geen makelaar, kan wel logisch nadenken en leun op jullie vakkennis. Ik hoop dat ik de goede keuze heb gemaakt en dat zal de toekomst uitwijzen. Vooralsnog gaat in mijn ogen alles goed.

Sheila Grol
10

Korte lijnen, duidelijke afspraken welke worden nagekomen en meer dan prettig contact!

Melanie Vos
10

Fijne makelaar om mee samen te werken!

Mevr. Irene Moone
10

Onze makelaar was echt super we konden alles vragen en hij lag alles goed uit. Ook hadden we goed contact en veel gelachen. Hij heeft ons goed geholpen en alles werd heel goed geregeld van opdracht tot overdracht. Dankzij hem is alles soepel verlopen. Heel fijn om mee te mogen samen werken .wij zijn hem erg dankbaar.

Anoniem
8

Danitsja is een zeer goede makelaar die ons perfect geholpen heeft. Ze heeft zeer verstand van de wijk en de mensen.

Keuning
9

Fijn, persoonlijk contact. Daar hechten wij aan in een markt waarin woningen gemakkelijker verkocht worden dan voorheen zit voor ons het verschil in de menselijke factor: contact.

C Donker
8

Alle medewerkers van deze makelaar zijn heel klantvriendelijk en professioneel

Joop Bos
9

vriendelijke mensen met kennis van zaken

J. Wijngaerd
10

Wij zijn heel tevreden over de keuze voor Saen Makelaars omdat er vanaf het begin direct een juiste klik ontstond. Belangrijk voor ons is het vertrouwen en dat was er meteen. Men heeft verstand van zaken en er worden duidelijke afspraken die worden nagekomen. Dit gebeurd in een ontspannen en prettige samenwerking. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Anoniem
8

Verkoop van mijn woning heeft een stuk langer geduurd dan vooraf verwacht. Er zijn vele bezichtigingen nodig geweest voordat ik een bod kreeg; verslag van bezichtigingen werd niet consequent gedaan. Begeleiding van de (verschillende) makelaars was deskundig en persoonlijk. Ook bij contact met het kantoor wist men gelijk wie ik was en over welk pand ik had. Over het algemeen toch een goede samenwerking met deze makelaar gehad.

Anoniem
8

Goede persoonlijke begeleiding en vriendelijke behandeling. Hebben snel gezorgd dat ons huis is verkocht. Hebben ons huis goed geprofileerd en de sterke punten naar voren gebracht.

Anoniem
8

Ook al hadden wij 1 aanspreekpunt binnen het kantoor, alle andere medewerkers waren op de hoogte van het dossier, daardoor hadden wij op elk moment antwoord op onze vragen. Ook de snelheid en zorgvuldigheid van de makelaar zorgden voor een prettige samenwerking.

Anoniem
9

Direct bij de intake al een goed gevoel bij deze makelaar. Er volgde een prettige samenwerking met de bijbehorende deskundige adviezen. Duidelijk een kenner van de markt... Het georganiseerde mini-openhuis resulteerde in een aantal mooie biedingen. Daarna prima advies bij de selectie op prijs en voorwaarden. Zo werd dit een verkoop met een prachtig resultaat !!! Danitsja en SAEN-team bedankt voor jullie hulp...

Peter Kuijk
8

Enthousiaste goed voorbereide makelaar

Marja Hopman
10

Goeie uitstraling qua presentatiemateriaal en verzorging zowel qua materiaal als persoonlijke verzorging ( kleding ) you never get a second chance to make a first impression. Heel belangrijk in deze

Van 't Hof
9

In het contact bleek de bekendheid met de buurt en de funderingsproblematiek. Zeer adequate en geruststellende informatie.

Anoniem
10

Saen makelaars were the best we had found so far, service was great with fantastic attention to detail, price was very good and the way the house was presented to the market completely surpassed our expectations!! Recommend vividely !!

Irene Moone
9

Alles werd heel duidelijk uitgelegd en we zijn heel netjes geholpen en te woord gestaan. En alles word echt heel netjes geregeld.

Jaap Verhagen
8

Vriendelijke en professionele benadering. Staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Vitor Fernandes
10

alles perfect, zeer professionel en veiendlijk. Nu moet alleen die huis verkopen :)

Anoniem
8

Ik heb het contact met het makelaars kantoor als zeer positief ervaren. Ik vind de prijs die je betaald voor het verkopen van je huis erg hoog (dit is zo bij alle makelaars dus daar kan de huidige makelaar niets aan doen)

van Lit
9

heel goed gevoel over deze makelaar

Jan de Ruiter
8

Iets meer afstemming over de voortgang en procedures. verder prima

Erna van Amsterdam
10

We worden heel fijn geholpen en op de hoogte gehouden van de stand van zaken . Waar we erg blij mee zijn is het persoonlijke contact met zowel de Makelaar als de mensen van het kantoor. We ervaren dit als een fijne samenwerking met SaenMakelaars .

Terug
Recent bekeken