Dit hebben onze klanten ervaren...

Hans Duisdecker
8

Over het gehele proces zijn we erg tevreden.

Martijn Seip
8

goed

S Freeke
10

Geen op of aanmerkingen, het is een geweldig meedenkende en actieve makelaar, die ongevraagd een stap extra doet!

René Sieverts
7

Goed advies en flexibel.

Sylvia Brou-de Graaf
10

Wij zijn heel blij met onze makelaar Danitsja, zij is snel, professioneel, duidelijk en goed bereikbaar. Ook haar collega's zijn erg hulpvaardig en vriendelijk.

Paul van Wegen
8

Eerste contact via internet, daarna telefonisch en de informatie na het telefoongesprek gaven mij direct een goed gevoel. Ik wist direct waar ik aan toe was. Gaf een goede indicatie en was voor mij ook de reden om met jullie in zee te gaan. De vervolggesprekken bevestigde mijn indruk. Ik ben geen makelaar, kan wel logisch nadenken en leun op jullie vakkennis. Ik hoop dat ik de goede keuze heb gemaakt en dat zal de toekomst uitwijzen. Vooralsnog gaat in mijn ogen alles goed.

Sheila Grol
10

Korte lijnen, duidelijke afspraken welke worden nagekomen en meer dan prettig contact!

Melanie Vos
10

Fijne makelaar om mee samen te werken!

Mevr. Irene Moone
10

Onze makelaar was echt super we konden alles vragen en hij lag alles goed uit. Ook hadden we goed contact en veel gelachen. Hij heeft ons goed geholpen en alles werd heel goed geregeld van opdracht tot overdracht. Dankzij hem is alles soepel verlopen. Heel fijn om mee te mogen samen werken .wij zijn hem erg dankbaar.

Anoniem
8

Danitsja is een zeer goede makelaar die ons perfect geholpen heeft. Ze heeft zeer verstand van de wijk en de mensen.

Keuning
9

Fijn, persoonlijk contact. Daar hechten wij aan in een markt waarin woningen gemakkelijker verkocht worden dan voorheen zit voor ons het verschil in de menselijke factor: contact.

C Donker
8

Alle medewerkers van deze makelaar zijn heel klantvriendelijk en professioneel

Joop Bos
9

vriendelijke mensen met kennis van zaken

J. Wijngaerd
10

Wij zijn heel tevreden over de keuze voor Saen Makelaars omdat er vanaf het begin direct een juiste klik ontstond. Belangrijk voor ons is het vertrouwen en dat was er meteen. Men heeft verstand van zaken en er worden duidelijke afspraken die worden nagekomen. Dit gebeurd in een ontspannen en prettige samenwerking. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Anoniem
8

Verkoop van mijn woning heeft een stuk langer geduurd dan vooraf verwacht. Er zijn vele bezichtigingen nodig geweest voordat ik een bod kreeg; verslag van bezichtigingen werd niet consequent gedaan. Begeleiding van de (verschillende) makelaars was deskundig en persoonlijk. Ook bij contact met het kantoor wist men gelijk wie ik was en over welk pand ik had. Over het algemeen toch een goede samenwerking met deze makelaar gehad.

Anoniem
8

Goede persoonlijke begeleiding en vriendelijke behandeling. Hebben snel gezorgd dat ons huis is verkocht. Hebben ons huis goed geprofileerd en de sterke punten naar voren gebracht.

Anoniem
8

Ook al hadden wij 1 aanspreekpunt binnen het kantoor, alle andere medewerkers waren op de hoogte van het dossier, daardoor hadden wij op elk moment antwoord op onze vragen. Ook de snelheid en zorgvuldigheid van de makelaar zorgden voor een prettige samenwerking.

Anoniem
9

Direct bij de intake al een goed gevoel bij deze makelaar. Er volgde een prettige samenwerking met de bijbehorende deskundige adviezen. Duidelijk een kenner van de markt... Het georganiseerde mini-openhuis resulteerde in een aantal mooie biedingen. Daarna prima advies bij de selectie op prijs en voorwaarden. Zo werd dit een verkoop met een prachtig resultaat !!! Danitsja en SAEN-team bedankt voor jullie hulp...

Peter Kuijk
8

Enthousiaste goed voorbereide makelaar

Marja Hopman
10

Goeie uitstraling qua presentatiemateriaal en verzorging zowel qua materiaal als persoonlijke verzorging ( kleding ) you never get a second chance to make a first impression. Heel belangrijk in deze

Van 't Hof
9

In het contact bleek de bekendheid met de buurt en de funderingsproblematiek. Zeer adequate en geruststellende informatie.

Anoniem
10

Saen makelaars were the best we had found so far, service was great with fantastic attention to detail, price was very good and the way the house was presented to the market completely surpassed our expectations!! Recommend vividely !!

Irene Moone
9

Alles werd heel duidelijk uitgelegd en we zijn heel netjes geholpen en te woord gestaan. En alles word echt heel netjes geregeld.

Jaap Verhagen
8

Vriendelijke en professionele benadering. Staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Vitor Fernandes
10

alles perfect, zeer professionel en veiendlijk. Nu moet alleen die huis verkopen :)

Anoniem
8

Ik heb het contact met het makelaars kantoor als zeer positief ervaren. Ik vind de prijs die je betaald voor het verkopen van je huis erg hoog (dit is zo bij alle makelaars dus daar kan de huidige makelaar niets aan doen)

van Lit
9

heel goed gevoel over deze makelaar

Jan de Ruiter
8

Iets meer afstemming over de voortgang en procedures. verder prima

Erna van Amsterdam
10

We worden heel fijn geholpen en op de hoogte gehouden van de stand van zaken . Waar we erg blij mee zijn is het persoonlijke contact met zowel de Makelaar als de mensen van het kantoor. We ervaren dit als een fijne samenwerking met SaenMakelaars .

Theo
9

We zijn nog in het beginstadium van de verkoop maar tot nu toe loopt het contact zeer plezierig

Ellen Muller
9

Professionele aanpak met de juiste begeleiding en verwacht resultaat richting verkoper ( s )

Frans Stronkman
8

Snelle service en goed contact.

Anoniem
9

Prettige en professionele benadering. Veel zaken worden benoemd en handeld waar ik nooit aan gedacht zou hebben. Zeer goede fotoreportage. Goede prijs gekregen onze woning. Alleen jammer dat we pas de dag na het verlopen van de biedingstermijn te horen kregen dat er inderdaad geboden was.

Ruud Hoep
8

Snelle en professionele handelwijze

Carla van Bilderbeek
10

We zijn zeer tevreden over hoe het allemaal geregeld is en hebben vertrouwen in de afhandeling!

Nati Pallas
9

Goede communicatie en heldere afspraken

Miranda ten Hoope
9

Super fijne en snelle samenwerking!

Erna Oudejans
8

De kennis, presentatie en uitleg over het proces zijn voor mij bepalend geweest

Paul Bevers
9

serieuze aanpak. Diverse manieren van verkoop goed uitgelegd. Goede map met informatie achtergelaten.

Heleen van der Made
8

Fijne samenwerking met alle personen. Je wordt herkend als je binnenkomt dat geeft een gevoel dat je geen nummer bent. Snelle antwoorden op vragen en afspraken zijn snel gemaakt ondanks de drukke huizenmarkt van dit moment.

Beltran van der Biezen
8

klantvriendelijk en aardig en meewerkend voor vragen

Marloes Bloem
8

Makkelijk in contact, geduldig en professioneel.

Jelle Doornbos
9

Leuk en persoonlijk contact! Bereikbaarheid en betrokkenheid is prima, en onder goede voorwaarden. Enige punt van verbetering is dat de feedback/begeleiding in het opstarttraject iets beter kan: wanneer gebeurt wat precies. Hier was wat miscommunicatie over, maar dat werd snel en naar tevredenheid opgelost. Prima!

Ronald van de Velde
10

Uitstraling en proffessionaliteit

Hooijschuur
9

Goede professionele mensen. Ook het ingehuurde werk voor de vervaardiging van de presentatie is van heel goede kwaliteit.

Fred Toorenburgh
9

De informatie was goed en duidelijk. Er werd ons hulp en advies aangeboden want een huis verkopen en kopen doe je niet elke dag.

Anoniem
8

De begeleiding van de verkoop van onze woning was duidelijk en degelijk, maar zeker ook vriendelijk en persoonlijk.

André Ritzinger
8

De woning werd snel verkocht voor een goede prijs. De bereikbaarheid van Saen Makelaars was uitstekend. De tijdsduur tussen de verkoopopdracht en het daadwerkelijk te koop zetten van de woning vond ik wel wat lang, maar dat leverde verder geen nadelen op.

Piet van der Laan
8

Ondanks de omvang het kantoor( meerder locaties) zijn de lijntjes kort en heb je vaste contactpersonen. Er wordt snel op vragen gereageerd wat het contact wel zo prettig maakt.

Petra Bruning
10

Betrokken laagdrempelig en vakkundig

Terug
Recent bekeken