1 april is Open Huizen Dag: binnenkijken zonder afspraak

Aanstaande zaterdag, 1 april, is het weer tijd voor de halfjaarlijkse Open Huizen Dag. Tussen 11 en 15 uur kun je dan zonder afspraak aankloppen bij de deelnemende huizen. Onze site laat zien welke dat zijn. Voel je welkom in misschien wel jouw nieuwe huis.

Gewaardeerd fenomeen

Open Huizen Dag is een bekend en zeer gewaardeerd fenomeen. Zonder afspraak huizen bekijken, dus maximaal gebruik maken van je tijd. Een beetje plannen vooraf kan echter geen kwaad. Vooral wanneer je in een totaal andere omgeving gaat wonen. Neem in dat geval extra tijd om meteen die nieuwe omgeving goed in je op te nemen.

Adres noteren en gaan

Op onze woningaanbodpagina’s staat duidelijk aangegeven welke huizen meedoen aan deze dag. Zit de gedroomde woning (of woningen) erbij, dan is het een kwestie van adres noteren en er of af gaan. De huiseigenaren leiden je rond en beantwoorden je vragen. Voor specialistische vragen kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij zijn tijdens de Open Huizen Dag bereikbaar. 

4-stappenplan

Omdat het een beetje een ‘doe-het-zelf-dag’ is, is het misschien verstandig om je iets meer in de materie te verdiepen. Op onze site hebben wij daarom een 4-stappenplan samengesteld waarin helder, kort en krachtig de belangrijkste stappen rondom het kopen van een huis worden opgesomd. Nog een belangrijke tip: maak foto’s en aantekeningen. Dan kun je deze later thuis nog eens bekijken en onderling vergelijken.

Aankoopgaranties

Tot slot wijzen wij je graag op onze Garantiemakelaar aankoopgaranties. Deze staan uitgebreid omschreven op onze website en maken duidelijk dat wij er ook voor jou als koper zijn. En loop gerust even bij ons binnen, mocht je in de buurt zijn. Misschien kunnen wij je nog een paar tips aan de hand doen. De koffie staat in elk geval klaar. Veel plezier tijdens de Open Huizen Dag van zaterdag 1 april.

R Rol
10

Zowel bij aankoop als verkoop zeer professioneel geholpen. Wat communicatie betreft alles prima verlopen. Hans, Thijs en Sandra hartelijk bedankt voor jullie inzet bij aan en verkoop hellemaal top!!

Linda M
9

Goede presentatie, fijn dat ik ook via Internet kon zien hoeveel Mensen mijn huis per dag bekeken hadden. Goed contact met makelaar en snelle verkoop :)

Lees meer
Terug
Recent bekeken