Lente? Tijd voor Open Huizen Dag schoonmaak

De eerste lenteachtige weersvoorspellingen van 2017 zijn een feit. De komende dagen zijn volgens de verschillende weervoorspellers in elk geval droog, behoorlijk zonnig en aangenaam qua temperatuur. Hét moment voor de voorjaarsschoonmaak.

Open Huizen Dag

Immers: ramen en deuren kunnen wijd open. Frisheid naar binnen, stof en muffigheid naar buiten. Schrobben en boenen, zodat de frisse geur van ontluikende krokussen en kersenbloesem ook binnen de overhand krijgt. Staat je huis nu te koop, dan is deze week helemaal bingo: zaterdag 1 april is het namelijk weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag. Doe je hieraan mee en verwacht je mensen over de vloer, wacht dan geen seconde langer met het opfrissen van je huis.

Frisse geuren

Een flinke voorjaarsschoonmaak kan immers een mooi verkoopresultaat opleveren. Iedereen die je ‘open huis’ binnenloopt, zal meteen aangenaam verrast zijn door blinkende vloeren, fonkelende keukenkastjes, heerlijk frisse geuren en opgeruimde ruimtes. 

Vijf tips

De vraag is echter: als je eenmaal alles in een sopje hebt gezet, hoe houd je dit dan zo eenvoudig mogelijk bij? Schoonmaakexperts hebben wel een paar tips op dit gebied. Wij hebben er vijf voor je op een rijtje gezet waarmee je eenvoudig - en plezierig - je huis op orde houdt:

  • Haal hygiënische schoonmaakdoekjes of babydoekjes in huis om hiermee snel kleine vervuilingen weg te poetsen;
  • Maak geen stapeltjes van binnengekomen post of ander papier. Werk post meteen weg. 
  • Leer je kinderen om aan het eind van de dag hun spullen op te ruimen, eventueel met een beetje hulp van jezelf. Geef zelf overigens het goede voorbeeld.
  • Maak elke dag een half uurtje iets schoon. Ook goed vanwege de lichaamsbeweging. 
  • Nodig vaak mensen uit. Dan wil je je huis aan kant hebben en daarna weer lekker schoon maken. Bovendien is het gezellig.

(Bron: Trulia.com)

 

R Rol
10

Zowel bij aankoop als verkoop zeer professioneel geholpen. Wat communicatie betreft alles prima verlopen. Hans, Thijs en Sandra hartelijk bedankt voor jullie inzet bij aan en verkoop hellemaal top!!

Linda M
9

Goede presentatie, fijn dat ik ook via Internet kon zien hoeveel Mensen mijn huis per dag bekeken hadden. Goed contact met makelaar en snelle verkoop :)

Lees meer
Terug
Recent bekeken